- Klop de eieren los, samen met de helft van de gemalen kaas."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Pel het teentje look en plet het met de zijkant van een mes."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Bak het spek of de Pancetta samen met het geplette teentje look in wat boter of olie."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Zet een grote pot licht gezouten water op het vuur en voeg de spaghetti toe wanneer het water kookt."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Kook de spaghetti Al Dente (beetgaar)."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Wanneer de spaghetti kookt, giet je deze af, maar bewaar je het kookwater."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Meng de spekjes (zonder het geplette lookteentje) en het eimengsel onder de spaghetti en kruid met peper en zout (en ev de basilicum, oregano en gebakken champions)."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Voeg, indien nodig, nog enkele eetlepels van het overgebleven kookwater toe."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Dien onmiddellijk op met de resterende kaas."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Smakelijk! :)"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Het spek of de Pancetta kan ook vervangen worden door ham."}],"recipeYield":"2 "}