vegetarische griekse lasagne

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij aubergine en courgette in de lengte in plakken. Bestrijk met olijfolie en grill of bak om en om goudbruin in een koekenpan. snij de tomaten in schijfjes en de geitenkaas in blokjes. verwarm de oven voor op 200° en vet een ovenschaal in met olijfolie. vul de bodem van de schaal met een laagje courgette, tomaten en aubergine. Kruid het laagje met een beetje rozemarijn, tijm, oregano, peper en zout. Verdeel hier wat blokjes geitenkaas overheen en leg daar een laag lasagnebladen op. Strijk hier een dun laagje yoghurt overheen en herhaal dit tot je doorheen de ingrediënten heen bent. Schenk de overgebleven yoghurt over het geheel en plaats de schaal in de oven. Bak gedurende 25 Minuten tot deze goudbruin .

vegetarische griekse lasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept