Zoek
spaghetti bolognes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
spaghetti : 500g
600 GR GEHAKT
2 groene paprika's
spaghetti : 500g
600 GR GEHAKT
2 groene paprika's
1 stengel bleekselder
1 dikke ui
5 tomaten
½ el. basilicum
½ tl tijm
1 teentje look
1 el. tomatenpuree
zout, peper
2 potjes Danone natuur yoghurt (125g)
parmezaanse kaas
Bereiding
1
Bak het gehakt aan in een pan op een hoog vuur. Haal het gehakt uit de pan en giet de helft van
2
het vet weg.
3
Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en snij ze in kleine blokjes. Snij de ui en de selder en stoof ze
4
in het overgebleven braadvocht. Voeg de geperste look en de tomaten toe, eveneens de fijn gesneden
5
selder toe. Kruid bij met de tijm, basilicum, peper en zout. Voeg het gehakt opnieuw toe aan de saus,
6
net als de tomatenpuree. Laat gedurende 25 min gaar worden op een zacht vuurtje.
7
Voeg op het einde de yoghurt toe. Wanneer de saus warm is, voeg ze samen met de
8
gekookte spaghetti. Serveer er geraspte parmezaanse kaas bij.
spaghetti bolognes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept