SCAMPIBROCHETTE MET TOMAAT BASILICUMSAUS EN

6
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de ui en de paprika's in blokjes en stoof in een lepel olijfolie in een wokpan. Snij de trostomaten in stukjes en voeg toe. Laat even sudderen en voeg dan de basilicumblaadjes toe. Breng goed op smaak met de kruiden. Voeg de tomatenblokjes, de verse kaas en de room toe en roer goed door. Verhit een lepel olijfolie in een pan. Wrijf wat citroensap over de scampi's en kruid ze goed met cayennepeper en paprikapoeder. Kleur de scampi's mooi roze in een pan en prik ze onmiddellijk op een satéstokje. Kook de volkorenspaghetti volgens de instructie op de verpakking. Plaats een torentje spaghetti op een bord. Giet wat tomaat-basilicumsaus over de volkorenspaghetti en serveer met de scampibrochette.

SCAMPIBROCHETTE MET TOMAAT BASILICUMSAUS EN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Engelse vispastei
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampibrochette met satésaus
35 min Snack
Bekijk recept
Scampibrochette met sesam en vla van peulen met citroenkruid
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
scampibrochette met komkommer
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
SCAMPIBROCHETTE MET BASILICUM EN SPEK
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept