Zoek
Farfalle met kip en dragonsaus
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bio citroen
400 g farfalle deegwaren (klein formaat)
2 soeplepels fijngehakte verse dragon
20 CL GEVOGELTEFOND
400 GR KIPPENREEPJES
2 teentjes knoflook
2 SOEPLEPELS OLIJFOLIE
20 cl room
zwarte peper van de molen
ZOUT
Bereiding
1
1
Spoel de citroen of limoen en droog hem af.
2
2
Verwijder de schil met een fijne rasp.
3
3
Braad de gesneden kippenreepjes 6 min. goudbruin in de warme olijfolie op een hevig vuur, onder voortdurend roeren.
4
4
Doe er peper en zout op en hou ze warm.
5
5
Blus het kookvocht met de gevogeltefond en de room.
6
6
Voeg er de geperste look, de helft van de dragon en van de citrusschil aan toe.
7
7
Laat het geheel 10 min. inkoken op een zacht vuur.
8
8
Maak de deegwaren klaar in gezouten kokend water.
9
9
Laat ze zorgvuldig uitlekken en giet ze in een voorverwarmde schotel met de hete saus. 1
0
1
0
Roer ze geruime tijd om, maak een kuiltje in het midden van de schotel en leg er de kippenreepjes op.1
1
1
1
Versier het gerecht met de rest van de dragon en de schil.
Farfalle met kip en dragonsaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept