Farfalle met kip en dragonsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Spoel de citroen of limoen en droog hem af.
  • 2
  • 2Verwijder de schil met een fijne rasp.
  • 3
  • 3Braad de gesneden kippenreepjes 6 min. goudbruin in de warme olijfolie op een hevig vuur, onder voortdurend roeren.
  • 4
  • 4Doe er peper en zout op en hou ze warm.
  • 5
  • 5Blus het kookvocht met de gevogeltefond en de room.
  • 6
  • 6Voeg er de geperste look, de helft van de dragon en van de citrusschil aan toe.
  • 7
  • 7Laat het geheel 10 min. inkoken op een zacht vuur.
  • 8
  • 8Maak de deegwaren klaar in gezouten kokend water.
  • 9
  • 9Laat ze zorgvuldig uitlekken en giet ze in een voorverwarmde schotel met de hete saus. 1
  • 0 1
  • 0Roer ze geruime tijd om, maak een kuiltje in het midden van de schotel en leg er de kippenreepjes op.1
  • 1 1
  • 1Versier het gerecht met de rest van de dragon en de schil.

Farfalle met kip en dragonsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met dragonsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept