Korte pasta met tonijn & bleekselderij

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 .Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in een bouillonblokje naar keuze.
  • 2 Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook zachtjes glazig. Bak de bleekselderij ca 6 min. mee. Voeg de tomaat toe en verwarm de saus 8-10 min. zachtjes. Schep er de tonijn door en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Verdeel de pasta met de tonijnsaus over 4 diepe borden en bestrooi naar wens met malse bleekselderijblaadjes uit het hart van de struik.
  • 4 Bron Vrouw online/ weekmenu
  • 5 Recept iets aangepast

Korte pasta met tonijn & bleekselderij is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse bonenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Salade bécassine
20 min
Bekijk recept
Witlofsalade met warme geitenkaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept