Penne met kippenfilet, lente-uitjes en champignons

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de penne beetgaar in licht gezouten kokend water, voeg wat olijfolie toe en houd warm.
  • 2 Snijd de kipfilets in blokjes en bak ze gaar in wat olijfolie. Kruid ze met peper, zout en paprikapoeder.
  • 3 Maak de uitjes en champignons schoon en snijdt in fijne ringetjes/schijfjes. Bak de champignons goudbruin in olijfolie op een heet vuur, laat gedurende de laatste minuut de uitjes meebakken.
  • 4 Haal de kipfilets uit de pan en hou ze warm. Blus het bakvocht met de kippenbouillon en breng het aan de kook. Doe er de room en de sojasaus bij. Laat samen inkoken tot sausdikte en meng er daarna de champignons en uitjes in.
  • 5 Schik op een bord: penne + kippenblokjes + saus.
  • 6 Kan je ook in een ovenschotel schikken, wat kaas erover en nog eventjes in de oven opwarmen.

Penne met kippenfilet, lente-uitjes en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept