Pastasalade met meloen en gremolata

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er de pancetta of het speck over. Zet ongeveer 40 minuten in de oven (tot het vlees droog en knapperig is).
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Werk af met wat olijfolie en balsamico.
  • 3 Maak de gremolata. Rasp de zeste en pers het sap van de citroen. Hak de peterselie grof en plet de knoflook met wat grof zout. Voeg alle ingrediënten samen.
  • 4 Verhit een grillpan. Snijd de honingmeloen in partjes en wrijf ze in met Solo vloeibaar. Grill de meloen.
  • 5 Schep de gremolata door de pasta en werk af met de meloen, pancetta en ricotta.

Pastasalade met meloen en gremolata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept