Spaghetti all'uovo

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer in een kom de eieren los. Pel en snipper de ui. Haal de pitjes uit de peper en snijd het in dunne reepjes.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in een grote koekenpan en fruit hierin de ui ca. 2 minuten. Bak de reepjes peper een minuutje mee. Voeg de uitgelekte spaghetti toe en warm de pasta even door. Schenk dan de geklutste eieren over de spaghetti en schud de pasta om tot de eieren iets gestold zijn. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • 3 Schep de spaghetti in een wijde schaal en strooi er royaal geraspte Parmezaanse kaas overheen. Serveer direct.

Spaghetti all'uovo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomatensaus en gegrilde kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinazie & knoflookcroutons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept