1 Pel en snijd de ui fijn. Snijd de courgette in stukjes.
2 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een diepe pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken.
3 Bak hierin de ui met de courgette en 1 theelepel kerriepoeder 5 minuten. Schep de spinazie erdoor. Schep 250 ml water en de bouillontablet erdoor en kook 10 minuten op een laag vuur.
4 Kook ondertussen de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat goed uitlekken.
5 Verhit de rest van de vloeibare margarine in een pan en bak het gehakt met 1 theelepel kerriepoeder al roerend rul, bruin en gaar (ca. 8 minuten).
6 Pureer de groenten (met een staafmixer of in de blender). Roer de Kookroom erdoor.
7 Meng de hete spaghetti met het gehakt en de groentesaus. Verdeel over 4 diepe borden. Schaaf de kaas er heel dun over.
Pasta met gehakte courgette en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)