Saltimbocca met salami

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de saus. Pel de sjalot en knoflook en snipper ze fijn. Verwijder indien gewenst de zaadlijsten van het halve chilipepertje en hak het fijn. Verhit een scheutje Solo vloeibaar in een pan en voeg de sjalot, knoflook, chili en tijm toe. Borstel de paddestoelen schoon en doe ze in de pan. Laat de paddestoelen enkele minuten op een hoog vuur meebakken en blus dan met de rode wijn. Laat de wijn verdampen en doe de room erbij. Laat indikken tot een romige saus.
  • 2 Dek de kalfslapjes af met plasticfolie en sla ze plat met een koekenpan of een deegrol. Verdeel er de salami, taleggio en de fijngesnipperde salie over en rol de kalfslapjes op. Maak de rolletjes vast met keukentouw of een houten tandenstoker. Verhit twee eetlepels Solo in een koekenpan en bak de rolletjes rondom goudbruin.
  • 3 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Laat de pasta goed uitlekken en meng met de saus. Serveer met de saltimbocca.

Saltimbocca met salami is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept