1 Maak de saus. Pel de sjalot en knoflook en snipper ze fijn. Verwijder indien gewenst de zaadlijsten van het halve chilipepertje en hak het fijn. Verhit een scheutje Solo vloeibaar in een pan en voeg de sjalot, knoflook, chili en tijm toe. Borstel de paddestoelen schoon en doe ze in de pan. Laat de paddestoelen enkele minuten op een hoog vuur meebakken en blus dan met de rode wijn. Laat de wijn verdampen en doe de room erbij. Laat indikken tot een romige saus.
2 Dek de kalfslapjes af met plasticfolie en sla ze plat met een koekenpan of een deegrol. Verdeel er de salami, taleggio en de fijngesnipperde salie over en rol de kalfslapjes op. Maak de rolletjes vast met keukentouw of een houten tandenstoker. Verhit twee eetlepels Solo in een koekenpan en bak de rolletjes rondom goudbruin.
3 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Laat de pasta goed uitlekken en meng met de saus. Serveer met de saltimbocca.