tagliatelle met tomatensaus, kappertjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 fruit 1 sjalot en 2 teentjes look in een flinke scheut olijfolie. Voeg wat tijm en rozemarijn toe. Snij 8 tomaten in stukken en voeg ze toe. Breng aan de kook en kruid met peper, zout en oregano. Laat 45 minuten pruttelen zonder deksel. Verwijder de takjes kruiden en mix de saus.
  • 2 SNij de gandaham in reepjes en bak ze kort aan in olijfolie. Kook 400 gr tagliatelle en giet ze af.
  • 3 Meng de tagliatelle met de saus, 2 EL kappertjes en de ham. Werk af met fijngesneden lente-uitjes en schilfers manchego.

tagliatelle met tomatensaus, kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept