Penne met zalm en romige saus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Snipper het sjalotje fijn, snij de look fijn (of gebruik lokkers). Snij de champignons in reepjes. Haal de tijm van het takje en snij de peterselie fijn.
  • 2
    Voorbereiding
    :
  • 3 Kook de penne gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • 4 Fruit het sjalotje en de look in olijfolie.
  • 5 Voeg de champignons toe. Laat enkele minuten bakken. Kruid met peper en zout.
  • 6 Voeg de zalm toe, opnieuw enkele minuten laten meebakken.
  • 7 Voeg het potje Boursin toe. Kruid eventueel nog bij.
  • 8 Voeg op het einde de tijm en de peterselie toe.
  • 9 Bij serveren kan er nog parmezaan over gestrooid worden.1
  • 0 Smakelijk !

Penne met zalm en romige saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept