Zoek
Gegratineerde pasta met mimolettekaas
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr rigatoni pasta
1 blikje 500gr passata
400 gr courgette
2 teentjes look
2 eetl olijfolie
1/2 koffiel bonenkruid
100 gr mimolettekaas
zout
peper
Bereiding
1
Snijd de courgette in kleine blokjes.
2
Hal de look fijn.
3
Giet olijfolie in een kookpot, voeg de look toe en stoof 2 min aan.
4
Voeg de courgettes en het bonenkruid toe.
5
Zout , peper en laat gedurende 10 tal min verder stoven en blijf roeren.
6
Verwarm de oven op 180graden.
7
Kook de pasta in gezouten water.
8
Laat uitlekken en hou een beetje vocht bij.
9
Doe de pasta in een gratineerschaal.1
0
Meng de passata de courgettes met de pasta.1
1
Rasp de kaas en strooi die over de pasta.1
2
Laat 10 min goudbruin bakken in de oven.
Gegratineerde pasta met mimolettekaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegratineerde pasta met mimolettekaas en stukjes courgette
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Sint-jakobsschelpen
60 min
Voorgerecht
Bekijk recept
gebakken st-jacobsnootjes met schorseren
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept