pastaschotel met zalm en tomaat

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 200°C. kook de penne beetgaar. Giet de pasta af, meng hem in de pan met de room en prei en warm nog 1 minuut door. Doe de pasta over in de ovenchaal . Druppel het citroensap over de zalmfilets en breng ze op smaak met peper en zout. Leg ze tussen de pasta. Leg ook de tomaatjes ertussen met de snijkant naar boven. Meng de kruiden, de kaas en wat peper door het broodkruim en strooi dit over de schotel. Sprenkel de olie erover.
  • 2 Laat het gerecht in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar worden; kleurt de bovenlaag al voor het einde van de baktijd erg bruin, dek de schaal dan losjes af met aluminiumfolie

pastaschotel met zalm en tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept