Pasta met pompoen en salami

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Snijd ondertussen de pompoen in vieren. Verwijder de zaadlijsten, draden en schil. Snijd in stukjes van 1 cm. Snijd de uien fijn en de salami in blokjes van een 1/2 cm.
  • 3 Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de salami 3 min. Neem met een schuimspaan uit de pan. Fruit de ui samen met de italiaanse kruiden 3 min. in dezelfde pan. Voeg de pompoen en bouillon toe en stoof in 10 min. gaar. Voeg de salami weer toe. Breng op smaak met peper. Rasp de kaas.
  • 4 Schep de farfalle om met het pompoenmengsel. Bestrooi met de kaas.
  • 5 (bron: http://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R785902/pasta-met-pompoen-en-salami, klein beetje aangepast)

Pasta met pompoen en salami is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met salami, cherrytomaatjes en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstige farfalle met salami en kikkererwten
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept