Macaroni met hamblokjes en kaassaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni gaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Maak een bechamelsaus (laat de boter smelten, voeg bloem toe tot je een koekjesgeur waarneemt, vervolgens de melk en bijkruiden naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.)
  • 3 Voeg naar smaak gemalen kaas toe en eventueel ook wat parmezaan
  • 4 Voeg de hamblokjes toe
  • 5 Neem een ovenschaal en vul deze met macaroni en vul rijkelijk op met de kaassaus met hamblokjes
  • 6 Overstrooi met nog een beetje gemalen kaas en zet nog 30 min in een voorverwarmde oven op 180°-200°

Macaroni met hamblokjes en kaassaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept