Tagliatelle met kruidige gehaktballetjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een kom 200 ml water aan de kook. Kerf de tomaten kruislings in en dompel ze gedurende 1 minuut in het kokende water. Spoel na met koud water. Ontvel de tomaten en snijd iedere tomaat in 4 parten en verwijder de pitjes.
  • 2 Meng het vlees met de knoflook, ui, bladpeterselie, tijm, het ei, 50 g Parmezaanse kaas en het broodkruim. Breng op smaak met peper en zout. Draai er vervolgens balletjes van. Snijd de aubergine in flinke dobbelsteentjes. Hak de basilicum fijn.
  • 3 Verhit margarine in een pan en bak de balletjes aan alle kanten bruin (voorzichtig met het omscheppen). Giet het overtollige vet weg en voeg de tomaten en de blokjes aubergine toe. Laat enkele minuten sudderen.
  • 4 Voeg het water en het Knorr Bouillonketeltje toe. Roer voorzichtig door en laat het geheel gedurende 10 minuten voorzichtig sudderen op laag vuur.
  • 5 Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 6 Serveer de pasta in een schaal met daarop de saus.
  • 7 Garneer met de basilicum en Parmezaanse kaas.

Tagliatelle met kruidige gehaktballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept