Spaghetti Bolognaise

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst alle groenten snijden in stukken. Het gehakt braden in de pan, daarna de ajuin en de look erbij fruiten. apart in een kookpotje de wortels stoven (in stukjes gesneden) dan voeg je de paprika's en de champignons erbij, als laatste de courgette . Nadat de groenten wat gaar worden bij het gehakt toevoegen. Op smaak maken met de kruiden pili pili en spaghettikruiden naar smaak. Als laatste de Bertollisaus ( in zakje of potje ) rode /gele/ of groene verpakking erbij doen. Laten sudderen tot je ziet dat alles gaar is. Dan aanlengen met tomatenpuree en af en toe proeven. 2 klontjes suiker erbij op het einde om het zuur wat af te breken.

Spaghetti Bolognaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Snel gemaakte spaghetti bolognaise met basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne bolognaise met basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta bolognaise uit de oven
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bolognaise saus 2
0 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept