Zoek
lansagne italianse wijze
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gram rundergehakt
olijfolie
1 grote ui
2 teentjes knoflook
zout
peper
bassilicum
thijm
paprikapoeder
rundenbouillonblokje
tomatenpuree
2 blikken tomaten
200 gram parmezaanse kaas
Bereiding
1
De ui schillen en snipperen, knoflook pellen
2
Olie warm laten worden in sauspan
3
Ui en geperste knoflook fruiten in de pan.
4
Rundergehakt erbij en kruiden erbijvoegen
5
Tomatenpuree, wat water en blikken tomaten erbij.
6
tot slot bouillonblokje erbij
7
en half uurtje laten pruttelen
8
De parmezaanse kaas vermengen.
9
Oven voorverwarmen 175° C1
0
Ovenschaal invetten1
1
Laag om laag saus en lasagnevellen in de schaal doe1
2
Beginnen en eindigen met de saus.1
3
Schaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de oven1
4
Parmezaanse kaas erover heen strooien en dan nog een keer 10 minuten in de oven
lansagne italianse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept