PASTA MET TOMAAT EN BASILICUM

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een flinke hoeveelheid water aan de kook met wat zout en enkele druppels olie. Kook de pasta al dente warm de olijfolie op in een steelpan, voeg de look toe, fruit 2 minuten, en doe de tomaatjes erbij. Kruid met peper en zout. Laat zacht sudderen. Rooster de pijnboompitjes in een pannetje met antiaanbaklaag. Giet de pasta af. Verdeel over de borden. Strooi het basilicum over de tomaatjes. Kruid met peper en zout. DOe de tomaatjes bij de pasta. Garneer met raketsla en pijnboompitjes

PASTA MET TOMAAT EN BASILICUM is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept