pasta met kip en mango

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 stoof de ui met het citroengras, de gember, knoflook, spaanse peper en de honing in olijfolie. Zodra dit mengsel begint te karameliseren (kleverig wordt), voeg je de ketchup en de witte wijn toe. Laat even inkoken tot een glanzende siroop. Kook de kipfilet gaar in de bouillon (10 minuten). Giet de siroop door een zeef in een pan. Druk met een lepel op de smaakmakers (ui, gember) om de smaken er goed uit te krijgen. Trek de kipfilet uiteen in reepjes en voeg ze samen met de reepjes mango toe aan de saus. Laat nog even goed warm worden, maar niet verder inkoken. Kook de tagilatelle, giet af en meng met de saus in de pan. verdeel over borden. Garneer met koriander en de sesamzaadjes

pasta met kip en mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept