pasta met gerookt spek, prei en mosterdsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    (10 min.) - Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen.
    - Snij de sneetjes gerookt spek in dunne reepjes.
    Voorbereiding
    (15 min.) 1 Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Haal uit de pan en zet opzij. 2 Bak de spekreepjes in dezelfde pan. Laat uitlekken op keukenpapier. 3 Kook ondertussen de spaghetti al dente in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. 4 Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen ± 10 min. 5 Bestrooi de preiringen met de bloem en voeg de room en de mosterd toe. Kruid met peper en zout en meng er de spekreepjes onder. 6 Meng de mosterdsaus met prei onder de spaghetti. Afwerking Bestrooi met de geroosterde pijnboompitten

pasta met gerookt spek, prei en mosterdsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept