tagliatelle met scampi in kervelsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg de diepgevroren scampi 2 minuten in een kom heet water zodat u ze gemakkelijk kan pellen Verwijder het darmkanaal. Schraap met een aardappelmesje krullen van de pecorino
  • 2 breng lichtgezouten water aan de kook en kook er de pasta in gaar gedurende 8 à 9 minuten. Giet af en hou warm.
  • 3 Smelt de boter in de pan en bak er de sjalot glazig in. Voeg de scampi toe en laat 2 minuten bakken.
  • 4 Voeg de bloem toe en laat even al roerend drogen op het vuur. giet er al roerend de Alpro soya over en voeg de diepgevroren kervel toe. Laat 2 à 3 minuten opwarmen. Kruid met kruidentuiltje, peper en zout.
  • 5 Meng de scampisaus door de pasta en serveer in diepe borden. Bestrooi met pecorinokrullen

tagliatelle met scampi in kervelsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalmfilet met kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenrug met primeurs, kervelsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meg's Eendenborstfilet Met Rode Portsaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Mosselen Met Kervelsaus.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept