LINGUINE MET PURE ITALIAANSE SMAKEN

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 bak de versneden pancetta in een pan op laag vuur, zonder toevoeging van vetstof. Kook de linguine beetgaar in gezouten water
  • 2 stoof de spinazie gaar en kruid met peper en zout. Fruit de versneden knoflook in wat olijfolie en voeg de ricotta toe. Roer glad op een zacht vuur. Kruid met peper. Voeg de pasta toe en meng.
  • 3 Rol de linguine met een vork in kleine bobijntjes. Leg op ieder warm bord 3 bolletjes. Verdeel de spinazie en werk af met de gebakken pancetta.

LINGUINE MET PURE ITALIAANSE SMAKEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met gepofte cherrytomaat en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept