Pasta met garnalen en meloen

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water.
  • 2 Schil de meloen. Lepel er de pitten uit en verdeel het vruchtvlees met en dunschiller in fijne slierten.
  • 3 Schil de pompelmoes en verdeel de vrucht in partjes.
  • 4 Pel de tomaat en verwijder de pitten, snij het vruchtvlees in blokjes.
  • 5 Roer de tuinkruiden door de mayonaise.
  • 6 Giet de beetgare pasta af en vermeng ze meteen met wat olijfolie (om kleven te voorkomen) en de basilicum. Schep goed om en laat de pasta een tiental minuten afkoelen.
  • 7 Vermeng de pasta met de garnalen, de meloenslierten, de pompelmoesschijfjes en de tomaten. Kruid met wat vers gemalen peper. Nappeer met de mayonaise en serveer het gerecht op kamertemperatuur.

Pasta met garnalen en meloen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept