Pasta met ham en witlof

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.
  • 2 Snijd ondertussen de onderkant van de stronken witlof en halveer het lof in de lengte. Verwijder de harde kern. Snijd de blaadjes in de lengte in repen van 1 cm breed.
  • 3 Snijd de ham in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise). Verhit de olie in een koekenpan en bak de ham 2 min. Voeg het lof toe en bak 2 min. Schep regelmatig om.
  • 4 Schenk de slagroom erbij en laat op laag vuur 4 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het witlof door de spaghetti. Rasp de kaas erover en serveer direct.

Pasta met ham en witlof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept