Spaghetti Carbonara

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 120°C. Leg 50 g van het ontbijtspek op een bakplaat met bakpapier en laat 15 – 25 minuten drogen in de oven. Laat goed uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Kook de spaghetti beetgaar (volgens de aanwijzingen op de verpakking).
  • 3 Pel de sjalotten en knoflook en snipper ze fijn. Hak de bladpeterselie.
  • 4 Verhit wat Solo in een pan en bak de rest van het spek krokant. Doe er de sjalotsnippers, knoflook en tijmblaadjes bij. Voeg de pasta toe.
  • 5 Klop de eieren los met de kaas en voeg toe aan de pasta.
  • 6 Werk af met de bladpeterselie en het gedroogde spek.
  • 7 Rasp er nog wat grana padano over.

Spaghetti Carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept