Lasagne met geroosterde butternut

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snijd de pompoen in halve maantjes (je hoeft de pompoen niet te schillen) en leg ze in de ovenschaal met de specerijen. Laat 15-20 minuten roosteren in de oven.
  • 3 Maak de saus:
  • 4 Schil de sjalotten en snipper ze fijn. Verhit de Solo in een kookpot en stoof de sjalotten glazig. Doe de wijn erbij en laat inkoken. Voeg de bouillon toe en laat 10 minuten zacht inkoken voor je er de room aan toevoegt. Zeef de saus en werk af met wat limoensap. Controleer de kruiding en voeg eventueel peper of zout toe.
  • 5 Vet een ovenschaal in met wat Solo en leg er laagjes lasagnevellen, saus en verkruimelde geitenkaas in. Herhaal dit enkele keren – afhankelijk van de diepte van je schaal — en eindig met een laagje kaas.
  • 6 Zet 15-20 minuten in de oven (volg de aanwijzingen op de verpakking van je lasagnevellen).
  • 7 Werk af met de geroosterde pompoenen.

Lasagne met geroosterde butternut is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocci van zoete aardappel, gepaneerde tofu, pompoen en saffraan
Hoofdgerecht
Bekijk recept
In sesam gepaneerde butternut, salade met dadels en noten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken ganzenlever met roze peper en gebraden butternutpastilles met sesam
Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met blokjes Comté en gebakken bospaddenstoelen
20 min
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept