Balletjes met parmezaan en citroen

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt, citroenzeste, mosterd, geraspte parmezaan, bieslook en ei. kruid met peper en zout. Rol tot balletjes, haal door het paneermeel, en schik op een ovenplaat met bakpapier ; zet 20 minuten in de oven
  • 2 snipper de sjalotten, en de look. Pel de tomaten en snij in kleine blokjes. Fruit de sjalotten, en de look 5 minuten in de olijfolie, op een zacht vuur terwijl je roert. Voeg de tomaten en oregano toe en kruid met peper en zout. Laat nog 15 minuten sudderen terwijl je af en toe roert.
  • 3 Kook de tagliatelle in gezouten water; laat uitlekken. Serveer de balletjes met de tomatensaus en tagliatelle

Balletjes met parmezaan en citroen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept