Italiaanse stoofschotel met gnocchi

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 el van de olijfolie in een braadpan met zware bodem en roerbak de groenten en knoflook snel in 3 minuten.
  • 2 Voeg de groentebouillon, pastasaus, kruiden, suiker en zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Verlaag het vuur, roer de gnocchi erdoor en laat het gerecht afgedekt 6 minuten koken.
  • 3 Verhit ondertussen de rest van de olijfolie in een koekenpan en bak de vega-balletjes in 5-6 minuten rondom bruin.
  • 4 Verdeel het gerecht en de vega-balletjes over de borden, en garneer elke portie met verse basilicumblaadjes en geschaafde Parmezaanse kaas.

Italiaanse stoofschotel met gnocchi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept