Verse pasta met curry van pompoen en peultjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig). Snij in blokjes.
  • 3
    - Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
  • 4
    - Snij elke tomaat in 8 partjes.
  • 5
    - Snipper de koriander fijn.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (25 min.)
  • 8 Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen
  • 9 op een zacht vuur.1
  • 0 Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een1
  • 1 zacht vuur.1
  • 2 Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.1
  • 3 Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met 5 Roer voor het opdienen de partjes1
  • 4 tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.1
  • 5 Afwerking1
  • 6 Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde1
  • 7 koriander.

Verse pasta met curry van pompoen en peultjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept