- Rasp de ongeschilde courgettes."},{"@type":"HowToStep","text":"4. - Rasp de schil van de limoen en pers hem uit."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
Voorbereiding "},{"@type":"HowToStep","text":"6. (20 min.)"},{"@type":"HowToStep","text":"7. Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de geraspte courgettes ± 5 min. gaar."},{"@type":"HowToStep","text":"8. Voeg de zure room, het limoensap en de zeste toe en kruid met zwarte peper en zout."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Hak ondertussen de dille fijn. Hou wat opzij voor het garnituur. "},{"@type":"HowToStep","text":"11. Voeg de garnalen en de fijngehakte dille toe aan de courgettesaus en laat even opwarmen."},{"@type":"HowToStep","text":"12. Meng tot slot de pasta onder de saus."},{"@type":"HowToStep","text":"13. Afwerking"},{"@type":"HowToStep","text":"14. Werk af met de rest van de dille."},{"@type":"HowToStep","text":"15. Tip"},{"@type":"HowToStep","text":"16. Nog zure room over?"},{"@type":"HowToStep","text":"17. De rest van de zure room kan u onder een soep of een tomatensaus mengen of in een omelet verwerken."}],"recipeYield":"4 "}