Zoek
Pasta met mascarpone, champignons en zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g mascarpone
200 g gerookte zalm
250 g champignons
100 ml melk
500 g pasta (farfalle - vlindertjes)
1 ajuin
bieslook
olijfolie
peper
peterselie
Bereiding
1
Zet een pot water op voor het koken van de pasta.
2
Snij de ui in stukjes en stoof deze aan in olijfolie.
3
Snij de champignons in stukjes en stoof deze mee aan met de ajuin voor ongeveer 5 minuten.
4
Smelt de mascarpone samen met de melk in een pot.
5
Voeg de champignons en de ajuinen toe aan de mascarpone. Voeg de gerookte zalm toe in stukjes en laat alles nog 1 min goed doorkoken.
6
Voeg kruiden toe: peper, peterselie en bieslook.
7
Voeg de pasta toe.
Pasta met mascarpone, champignons en zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept