1 Snij de sint jakobsvruchten kruisvormig in, bak ze 2 minuten op een hevig vuur, in 2 el olijfolie. kruid met peper en zout. hou ze warm onder aluminiumfolie
2 laat in dezelfde pan de boter smelten. Doe er de rest van de olijfolie bij. Bak de asperges en de lente-uitjes 8 tot 10 minuten in de hete vetstof. Kruid met peper en zout. Zet even aan de kant
3 blus de pan met de wijn en laat tot 1/3 inkoken. Breng op smaak met limoensap. Leg de sint-jacobsvruchten en de groenten in de wijnsaus. Laat alles 5 minuten doorwarmen.
4 Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water met wat olijfolie. Giet af. verdeel de pasta over de borden. leg er de zeevruchten en de groenten bij . lepel wat saus op de pasta en serveer.
TAGLIATELLE MET SINT JACOBSVRUCHTEN EN GROENE is een recept van Solo Open Kitchen