TAGLIATELLE MET SINT JACOBSVRUCHTEN EN GROENE

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sint jakobsvruchten kruisvormig in, bak ze 2 minuten op een hevig vuur, in 2 el olijfolie. kruid met peper en zout. hou ze warm onder aluminiumfolie
  • 2 laat in dezelfde pan de boter smelten. Doe er de rest van de olijfolie bij. Bak de asperges en de lente-uitjes 8 tot 10 minuten in de hete vetstof. Kruid met peper en zout. Zet even aan de kant
  • 3 blus de pan met de wijn en laat tot 1/3 inkoken. Breng op smaak met limoensap. Leg de sint-jacobsvruchten en de groenten in de wijnsaus. Laat alles 5 minuten doorwarmen.
  • 4 Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water met wat olijfolie. Giet af. verdeel de pasta over de borden. leg er de zeevruchten en de groenten bij . lepel wat saus op de pasta en serveer.

TAGLIATELLE MET SINT JACOBSVRUCHTEN EN GROENE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept