MACARONIGRATIN MET ERWTEN EN PEULTJES

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven op 180°C. Maak de peultjes schoon, blancheer met de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water en uitlekken
  • 2 kook de macaroni beetgaar in gezouten water met een scheutje olijfolie
  • 3 breng de room aan de kook, doe er de fontina bij. Roer tot de kaas gesmolten is. Kruid met peper
  • 4 giet de macaroni af, meng met de groeten, ham en kaassaus
  • 5 schep in een ovenschaal en zet 20 minuten in het midden van de oven

MACARONIGRATIN MET ERWTEN EN PEULTJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stevige macaronigratin
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met 3 Soorten Kaas
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept
Macaronigratin
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept