1 Kook de lasagnevellen 3 minuten in gezouten water. Laat de uitgespreid opdrogen op een keukenhanddoek
2 snij de helft van de ham in reepjes, spoel de spinazie, laat uitlekken, pel de ui en knoflook, snipper fijn
3 fruit de ui en de knoflook glazig in de helft van de olijfolie. Doe er de spinazie bij , laat een paar minuten stoven. Vermeng met de ricotta, eieren, reepjes ham en 100 gra parmezaan. Strooi er bieslook en peterselie bij. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
4 Leg op elk vel lasagne een plak ham. Schep er dan een lepel kaasvulling op. Rol op en snij de rolletjes doormidden.
5 Bestrijk een ovenschaal met de rest van de olijfolie. schik er de cannelloni in. Leper er tomatensaus bij.
6 bestrooi met de rest van de parmezaan en zet 15 tot 20 minuten in het midden van de oven op 180°C
MINI CANNELLONI MET HAM EN TUINKRUIDEN is een recept van Solo Open Kitchen