Tagliatelle alla bolognese

6
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie en bak de knoflook een paar minuten op een laag vuur, roer vaak. Voeg de wortel, bleekselder, ui en ham aan toe en bak alles 8 minuten op een laag vuur. Roer af en toe.
  • 2 Zet het vuur iets hoger en bak het gehakt en de champignons in 8 minuten. Voeg de passata en de nootmuskaat toe, doe er zout en peper naar smaak bij. Zet het vuur laag en laat alles 1 uur afgedekt sudderen. Doe er de hete bouillon bij als er te weinig saus is.
  • 3 Kook de tagliatelle in veel kokend water met zout zoals op de verpakking staat. Laat ze uitlekken en doe ze bij de saus. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

Tagliatelle alla bolognese is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza bolognese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijkgevulde spaghetti bolognese
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle bolognese
45 min-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept