Zoek
Pasta carbonara
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Knorr Finesse bouillon pasta
g 600 pasta
Solo bakken en braden vlootje
2 uien, gesnipperd
g 400 spek, in kleine blokjes
zout en peper
l 0,5 room
nootmuskaat
4 eidooiers
Bereiding
1
Breng water aan de kook met de Knorr Finesse bouillon.
2
Kook de pasta hierin beetgaar (al dente).
3
Smelt een beetje Solo in een pan en voeg de ui en het spek hieraan toe.
4
Kruid met peper en zout en bak alles mooi goudgeel aan.
5
Blus het geheel met de room en laat het vervolgens opkoken.
6
Voeg er een beetje nootmuskaat aan toe en zet het vuur dan heel laag.
7
Doe de pasta in de pan, meng de saus goed met de pasta en laat 1 minuut meegaren.
8
Serveer de pasta in diepe borden met in het midden de eidooier in een half eierdopje.
Pasta carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept