Pasta carbonara

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook met de Knorr Finesse bouillon.
  • 2 Kook de pasta hierin beetgaar (al dente).
  • 3 Smelt een beetje Solo in een pan en voeg de ui en het spek hieraan toe.
  • 4 Kruid met peper en zout en bak alles mooi goudgeel aan.
  • 5 Blus het geheel met de room en laat het vervolgens opkoken.
  • 6 Voeg er een beetje nootmuskaat aan toe en zet het vuur dan heel laag.
  • 7 Doe de pasta in de pan, meng de saus goed met de pasta en laat 1 minuut meegaren.
  • 8 Serveer de pasta in diepe borden met in het midden de eidooier in een half eierdopje.

Pasta carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept