1 spoel de spinazieblaadjes en laat ze slinken, in het aanhangende water. Laat ze goed uitlekken. Hak grof
2 stoof de spinazie met de gehakte knoflook aan in een likje olijfolie. Kruid met muskaatnoot, peper en zout. Laat ze wat afkoelen en vermeng met de kaas en de eieren.
3 Kook de lasagnevellen 2 minuten, in gezouten water. Laat ze plat op een propere keukenhanddoek opdrogen. Bestrijk met het kaas-spinaziemengsel. rol op. Halveer ze en zet rechtop, goed tegen elkaar aan. in een diepe lichtjes ingevette ovenschaal.
4 Besprenkel met 1 à 2 el olijfolie. Dek af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven op 200°C.
5 Verwarm de tomatenpuree met het basilicum, kruid naar smaak met peper en zout
6 lepel wat hete saus in diepe borden, zet er de pastarolletjes bij, serveer meteen
pastarolletjes met kaas en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)