Penne met kipfilet en champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de penne beetgaar, in licht gezouten kokend water, giet af en hou de penne warm
  • 2 verhit 2 el olijfolie, bak er de kipfilets in en kruid met peper, zout, en paprikapoeder. Haal de kipfilets uit de pan en hou ze warm
  • 3 blus het braadvocht met de bouillon en breng aan de kook, doe er de room, en sojasaus bij en laat inkoken tot sausdikte. Bak de champignons gaar in de rest van de olijfolie . Doe dit op een hoog vuur . Laat de uitjes de laatste minuut meebakken. meng de champignons en uitjes door de saus, snij de kipfilet in reepjes.
  • 4 Verdeel de penne over de voorverwarmde borden, leg er kippenreepjes op en overgiet met de saus

Penne met kipfilet en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept