Restjes Ravioli Ovenschotel

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit gerecht noem ik "Restjes Ravioliovenschotel", omdat ik een drietal restjes groente wilde opwerken. Natuurlijk kun je er precies op inkopen of alleen een hele paprika gebruiken als je dat lekker vindt. De rode uien vervangen door een middelgrote witte en voordat de schotel in de oven gaat eventueel nog wat gehalveerde cherrytomaatjes toevoegen. Kortom keuze genoeg.
  • 2 Kook de ravioli volgens de beschrijving op de verpakking en verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de uien , de paprika en de courgette in 1 el olie ongeveer 5 minuten. Voeg dan de tomatenstukjes , de Italiaanse kruiden , de 4 eetlepels mascarpone en de bosui ringetjes toe.
  • 3 Meng alles en breng op smaak met peper en zout. en laat het geheel goed doorwarmen. Roer er dan de ravioli goed door en kieper dit geheel in de klaarstaande ovenschaal. Strooi er 2 à 3 eetlepels geraspte kaas over en laat het gerecht in 15 minuten verder in de oven garen.
  • 4 Strooi er voor het serveren wat gesnipperde peterselie over en geniet van deze heerlijke vegetarische ovenschotel.

Restjes Ravioli Ovenschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Croque met 3 gruyères
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Witlofsoep met blauwe kaas
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept