Vislasagne met prei en spinazie

6
160 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bechamelsaus . Smelt de boter en voeg de bloem toe .laat goed uitdrogen en voeg de melk en bouillon blokje toe . Breng aan de kook en voeg er de witte wijn toe. Laat mooi indikken en. Voeg er 150 Gr gemalen kaas toe .
  • 2 Snij de Preistengels overlangs in twee . Kook gaar in gezouten water en laat uitlekken . Stoof de gewassen spinazieblaadjes kort aan in wat boter . Maak af met muskaatnoot peper en zout .
  • 3 Bedek de bodem met boter en leg een laagje bechamelsaus op de bodem. Schik daarna de spinazie erop . Leg daarop vier lasagnebladen . Vervolgens weer wat bechamelsaus .
  • 4 Snij de zalm en kabeljauw in lange repen en schik ze om beurt in de schaal . Kruid met peper en zout . Snij de mozzarella overlangs in fijne plakken . Schik hiervan de helft op de vis . Leg terug vier lasagnebladen .
  • 5 Bedek met gestoofde preirepen en bedek met de overige plakken mozzarella . Schik terug lasagnebladen . Bestrijk alles met de overige bechamelsaus en bestrooi met de gemalen kaas . Werk af met paneermeel en wat boter en bak gedurende een uur in een voorverwarmde oven gedurende een uur op 180 graden .

Vislasagne met prei en spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept