1 Bechamelsaus . Smelt de boter en voeg de bloem toe .laat goed uitdrogen en voeg de melk en bouillon blokje toe . Breng aan de kook en voeg er de witte wijn toe. Laat mooi indikken en. Voeg er 150 Gr gemalen kaas toe .
2 Snij de Preistengels overlangs in twee . Kook gaar in gezouten water en laat uitlekken . Stoof de gewassen spinazieblaadjes kort aan in wat boter . Maak af met muskaatnoot peper en zout .
3 Bedek de bodem met boter en leg een laagje bechamelsaus op de bodem. Schik daarna de spinazie erop . Leg daarop vier lasagnebladen . Vervolgens weer wat bechamelsaus .
4 Snij de zalm en kabeljauw in lange repen en schik ze om beurt in de schaal . Kruid met peper en zout . Snij de mozzarella overlangs in fijne plakken . Schik hiervan de helft op de vis . Leg terug vier lasagnebladen .
5 Bedek met gestoofde preirepen en bedek met de overige plakken mozzarella . Schik terug lasagnebladen . Bestrijk alles met de overige bechamelsaus en bestrooi met de gemalen kaas . Werk af met paneermeel en wat boter en bak gedurende een uur in een voorverwarmde oven gedurende een uur op 180 graden .
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)