Pasta met tomaat-basilicumsaus

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de pastasaus in een pannetje op een laag pitje. Kook intussen de pasta beetgaar (al dente) in kokend water met zout en een scheut olijfolie. Hak de basilicumblaadjes. Snijd de ham in repen. Snijd de artisjokkenbodems in stukken. Voeg de artisjokken en olijven toe aan de saus.
  • 2 Vermeng de saus met de pasta en serveer het op een schaal. Verdeel de ham, kaas en basilicum over de pasta.

Pasta met tomaat-basilicumsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept