Pastasalade met paprika, boontjes en gegrilde kip

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kipfilet in 20 plakjes. Bestrijk ze aan beide kanten met in totaal 2 el pesto en marineer 5-10 min. Maak de sperzieboontjes schoon en snijd ze in dunne schuine plakjes.
  • 2 Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperzieboontjes de laatste 4 min. mee. Giet de tagliatelle en sperzieboontjes af. Spoel met koud water af tot ze koud zijn. Laat goed uitlekken.
  • 3 Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes. Hak de peterselie fijn. Meng de olijfolie met de balsamicoazijn, de paprika, Ÿ van de peterselie, de tagliatelle met sperzieboontjes en de rest van de pesto. Hussel vlak voor het eten de gemengde salade erdoor. Verdeel de salade over borden.
  • 4 Gril de plakjes kipfilet op de hete barbecue, grill of grillpan aan beide kanten bruin en gaar in ca. 5 min. Leg de kip op de salade. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Pastasalade met paprika, boontjes en gegrilde kip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept