Pastasalade met gerookte makreel en snijboontjes

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking, giet af en laat uitlekken. Werk af met een scheutje hazelnootolie.
  • 2 Verwarm de oven voor op 100°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Hak de olijven fijn en laat ze ongeveer een uurtje drogen in de oven.
  • 3 Maak de snijbonen schoon en snijd ze in ruitjes. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en blancheer de snijbonen kort. Laat ze afkoelen in ijswater.
  • 4 Verwarm een koekenpan en doe er een eetlepel vloeibare Solo in, bak de kerstomaatjes enkele minuten. Rits de blaadjes van de oregano en pluk met je vingers stukjes van de makreel. Meng door de pasta en werk af met de olijvencrumble.

Pastasalade met gerookte makreel en snijboontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met gember en snijbonen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met zomerboontjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met snijboontjes en tomaatjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept