Zoek
Risotto met wilde paddestoelen
4
37 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 ml kokend water
500 ml water
50 ml witte wijn
2 eetlepels Solo
1 blokje Knorr Finesse kipbouillon
250 g arboriorijst
175 g geraspte parmezaanse kaas
14 g gedroogd eekhoorntjesbrood (1 zakje)
1 kleine ui fijngesneden
2 teentjes gepelde knoflook
Bereiding
1
Week de paddestoelen gedurende 15 minuten in het kokende water.
2
Laat ze uitlekken terwijl u het vocht opvangt.
3
Doe de 500 ml water het bouillonblokje en het opgevangen vocht in een kleine kookpot en laat zachtjes koken.
4
Snij de paddestoelen fijn.
5
Laat de Solo op een matig vuur in een steelpan met antiaanbaklaag smelten.
6
Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten totdat ze glazig zijn.
7
Doe de rijst erbij en laat gedurende 2 minuten bakken terwijl u roert.
8
Giet de wijn erbij en breng al roerend aan de kook totdat de wijn verdampt is.
9
Giet de helft van de bouillon erbij en breng al roerend zachtjes aan de kook totdat de bouillon geabsorbeerd is. 1
0
Giet de rest van de bouillon erbij en laat gedurende 15 tot 20 minuten al roerend garen.1
1
Voeg de champignons en de kaas toe.
Risotto met wilde paddestoelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept