Risotto met wilde paddestoelen

4
37 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de paddestoelen gedurende 15 minuten in het kokende water.
  • 2 Laat ze uitlekken terwijl u het vocht opvangt.
  • 3 Doe de 500 ml water het bouillonblokje en het opgevangen vocht in een kleine kookpot en laat zachtjes koken.
  • 4 Snij de paddestoelen fijn.
  • 5 Laat de Solo op een matig vuur in een steelpan met antiaanbaklaag smelten.
  • 6 Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten totdat ze glazig zijn.
  • 7 Doe de rijst erbij en laat gedurende 2 minuten bakken terwijl u roert.
  • 8 Giet de wijn erbij en breng al roerend aan de kook totdat de wijn verdampt is.
  • 9 Giet de helft van de bouillon erbij en breng al roerend zachtjes aan de kook totdat de bouillon geabsorbeerd is. 1
  • 0 Giet de rest van de bouillon erbij en laat gedurende 15 tot 20 minuten al roerend garen.1
  • 1 Voeg de champignons en de kaas toe.

Risotto met wilde paddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept