Zoek
Risotto met zuiderse groenten en parmezaankoekje
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g gemengde zuiderse groenten (paprika,courgette,aubergine,bospaddenstoelen,…)
1 klontje Solo
4 eetlepels Solo Vloeibaar
2 blokjes Knorr Finesse groentebouillon
300 g risottorijst
1 ui
1 teentje knoflook
4 eetlepels gemalen jonge parmezaan
citroen
10 blaadjes basilicum
Bereiding
1
Snij de groenten in blokjes van 1 centimeter.
2
De aubergine onmiddellijk instrijken met citroensap.
3
Bak alles op een hoog vuur in Solo en voeg fijngesneden basilicum toe.
4
Snij de ui en het teentje knoflook fijn en stoof ze in Solo in een aparte grote pan.
5
oeg de rijst toe en fruit kort aan.
6
Los de bouillonblokjes op in 1 liter kokend water, voeg dit toe aan de rijst en laat iets meer dan al dente koken, zonder te roeren!
7
Bedek de bodem van een warme teflonpan met parmezaan en laat de parmezaan bruinen.
8
Haal het gevormde parmezaankoekje goudbruin uit de pan en verdeel in grove stukken.
9
Werk de risotto af met wat Solo en breng op smaak met zout en peper. 1
0
Verdeel de groenten en de rijst over vier diepe borden en garneer met een parmezaankoekje.
Risotto met zuiderse groenten en parmezaankoekje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet.
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Duo van zalm-
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmslaatje met Parmezaankoekje
0 min
Bekijk recept
Penne met gebakken boschampignons
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept