Lamskoteletjes met basmatirijst

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Bak ondertussen de lamskoteletjes in de Solo Vloeibaar en warm de Knorr currysaus op.
  • 3 Schil de komkommers en halveer deze.
  • 4 Lepel er de pitjes uit en snij in piepkleine blokjes.
  • 5 Meng de gesneden komkommer met 8 eetlepels yoghurt, 4 eetlepels fijngehakte koriander en breng het geheel op smaak met zout.
  • 6 Druk de rijst aan in ronde kommen en stort op de borden.
  • 7 Lepel er de saus naast.
  • 8 Schep de komkommer-yoghurtdressing in 4 kleine kommetjes en plaats ze op de borden.
  • 9 Garneer met koriander.

Lamskoteletjes met basmatirijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thomasina Miers' groene rijst
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept