Citroenrisotto met zeekraal

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui en de gember in Solo, bestrooi met kurkuma en voeg de rijst toe. Roer goed door tot de rijst glazig is. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe, wacht telkens tot al het vocht is opgenomen. Rooster intussen het sesamzaad in een droge pan. Roerbak de peperringetjes in Solo. Spoel de zeekraal, verwijder de harde uiteinden en blancheer even in lichtgezouten water. Meng het citroensap, het sesamzaad, de peperringetjes en de uitgelekte zeekraal door de risotto en breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met gehakte peterselie en dien dadelijk op. Geef er een groene salade bij.

Citroenrisotto met zeekraal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige citroenrisotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citroenrisotto met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met romige citroenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenrisotto
25 min Bijgerecht
Bekijk recept